Mi baj a receptemmel?
Feltettem egy receptet a Nosalty-ra, de nem aratott nagy sikert. Pedig így főztem meg, és finom lett.
"Egyébként tényleg nem volt borzalmas. Nekem meg a barátomnak ízlett."
Na ez aztán negatív marketing a javából :-D
Én még csak ki sem tudom próbálni, mert nálunk, nem lehet kapni csicseriborsót.
Amúgy lehet, hogy finom, mondjuk én inkább tejfölösen szeretem a sós főzelékeket és nem tejesen. Mondjuk így:
De szerintem az lehet az ok amiért kevesebben nézik, hogy kevesen főznek csicseriborsóból, ez nem olyan népszerű főzelékféle.
Nincsen benne semmi turpisság, én nem is állítottam. Mégis millióféle borsófőzelék verzió van pl. az oldalon. De akadhatnak nagyon kezdők, akik örülnek a főzelék recepteknek. Azt hiszem te sem háziasszonynak születtél, hanem megtanultad.
Az meg hogy nem akarsz csicseriborsó főzeléket enni, a te dolgod. Van fenn az oldalon csicseriborsó pörkölt, meg talán még curry is. Ha zöldborsó lenne, akkor meg az lenne a bajod, hogy azt mindenki ismeri.
Én soha nem főzök főzeléket. Mi nem szeretjük. A férjem szerint menza kaja. Inkább párolt/sült zöldséget fogyasztunk.
Egyébként én sok receptet használok a Nosalty-ról, de nekem egy saját online receptkönyvem van, oda mentem a recepteket mindenhonnan, tehát nem a Nosaltyn gyűjtöm azokat sem, amik onnan tetszenek. Lehet hogy más is így csinálja.
Ne aggódj, főzőcskézz, ami jól esik! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!