Hogy kell gesztenye pürét készíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék hasonlót készíteni mint amit a boltokban lehet kapni. Valaki leirnà részletessen? Köszönöm2013. nov. 13. 21:43
2/8 anonim válasza:
Konkrétan veszel fagyasztott gesztenyepürét; ledarálod; mellé felversz habtejszínt és tádááám, kész.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Igen, örülnék ha lehetne itt is venni de sajnos nem árulják. (Külföld)
2013. nov. 14. 11:18
4/8 anonim válasza:
Na látod, ezzel én is szívtam. Németországban élek, égen-földön kerestem és egyszerűen NINCS... azóta amikor hazamegyek kilós mennyiségekben importálom, mert nekem egyszerűen nincs ingerenciám lefőzögetni a gesztenyét magamnak :)
5/8 A kérdező kommentje:
Én mikor mentem haza akkor akartam minden olyan dolgot venni amit itt nem lehet. De akkor eszembe se jutott :( na majd pár év mulva ha megyek...
2013. nov. 14. 11:57
6/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolo: bekell vágni a gesztenyét mielőtt megfözöm?
2013. nov. 14. 11:58
7/8 anonim válasza:
Nem kell bevagdosni, csak sütéskor, mert vízizü lesz.
Amíg nem volt kész gesztenyüré, akkor is megfőztük,kepucoltuk, burgonyanyomón átnyomtuk, ízesítettük cukorral, vagy mézzel és rummal.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 14. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!