Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem lehet füstölni...

Miért nem lehet füstölni szárnyas husokat?

Figyelt kérdés
pl. csirke mellet. és ha megfüstöljük és ugy megesszük főzés nélkül akkor benamarad a szalmonella (esetlegesen)
2009. nov. 17. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pulykacombból van füstölt is.
2009. nov. 17. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
a csirkét is meglhet füsölni,és nagyon finom,én is tavaly ettem elöüször házilag füstölt csirkecombot.
2009. nov. 17. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

De lehet,és szoktak is...

Nálunk lehet venni.

2009. nov. 23. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!