Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen gyakran esztek halat...

Milyen gyakran esztek halat és milyet?

Figyelt kérdés
Mi max havonta egyszer, akkor vagy halrudacskát, vagy FishMac szendvicset :) vagy halászlevet.
2009. nov. 17. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet kapni pangasiust (magyarul cápaharcsa). Ennek nagyon finom a húsa, szerintem nincs kifejezetten halíze. Ezt lehet csak simán befűszerezve megpárolni és ( ne csodálkozz rajta) aprószemű főtt tészta körettel enni. De lehet grillezni is. Kicsit drága, de akcióban szokott lenni a Tescoban, egyet fizet-kettőt vihet alapon. Havonta 3-4 alkalommal beiktatjuk az étrendbe.
2009. nov. 17. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
soha, mert halfóbiám van.
2009. nov. 17. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a piacon árulnak ilyen fogalmam sincs milyen fűszerezésű halat, hát az valami nagyon jó. Meg rántva is szeretem, de nem azt a bolti halrudat.
2009. nov. 17. 15:50
 4/11 anonim ***** válasza:
füstölt lazac.többnyire.Heti 1-szer
2009. nov. 17. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
En heti egyszer mindenkeppen. Mert a cegenel ebedelek ahol dolgozom opentekem mindig hal van. Legtobbszor rantott de neha van grilezett is fuszerekkel. A haltipusok valtoznak, szokott lenni lazac, harcsa, tonhal, pisztrang... Mindeniket szeretem ugyhogy penteken nallam tuti hal van ebedre. :)
2009. nov. 17. 16:08
 6/11 anonim ***** válasza:
en salmon nevu halat szoktam enni heti egy alakalommal
2009. nov. 17. 16:13
 7/11 A kérdező kommentje:

a salmon az lazac, nem? az nagyon finom, csak nálunk aranyárban van :(

a pangasiust nézegettem, de még nem próbáltam, most meghoztad a kedvem, kedves első, köszi :)

2009. nov. 17. 17:09
 8/11 A kérdező kommentje:
ja és olajos halat is szoktunk időnként - főleg kenőkének megcsinálva majonézzel-citrommal vagy salátába főtt tojással
2009. nov. 17. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:

sajnos ritkán, pedig szeretm.

csak drága és valahogy soha nem tudom elkészíteni, mindig ízetlen marad.

meg én csak a filét szeretem :) de amit flének árulnak, az nem az :)

2009. nov. 17. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
16:13as vagyok bocsi en angliaban elek,es nem tudtam,hogy az a lazac,amugy ittis draga elegge:-( en is szeretem az olajos halat kenonek megcsinalva,esn aprora vagott hagymaval es majonezzel szoktam kikeverni:-)plusz bors so:-)huh nagyon megeheztem ezekre a finom temakra:-D
2009. nov. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!