Hogyan vegyem ki a torta alól a sütőpapírt?
Ezt tudom!De az 1.képen még sütőpapírral volt kibélelve a forma,azután már ez a tortacsipke volt a torta alatt...Szóval,hogy szedhette ki az illető fogalmam sincs!De azt kiborítani nem tudta,mivel úgy szétesett volna az egész torta!Mert reszelt almából-vaníliás pudingból, tejszínből és babapiskótából volt...
Na ez marad rejtély :-(
Ha kapcsos formát használ, akkor sem tudja kiszedni alóla a sütőpapirt, habár nem is értem, hogy minek a sütőpapir, ha csak össze kell rakni a hozzávalókból.
Lehetségesnek tartanám még, hogy alányúl késsel, megemeli, és kihúzza a papirt, de a babapiskótánál ez sem működik.
Hogy őszinte legyek nem tudok neked segiteni abban, hogy megmondjam, hogy hogyan kerül ki a torta alól a aütőpapir.
Csináld kapcsosban és csak akkora sütőpapirt vágjál ami az aljába belefér.Utána csak az aját vedd le és sütőpapirostól tedd a csipkére. Szerintem nem is fog látszani.
vagy tedd a kapcsosba a csipkét. A közepe legyen középen :) a csipke meg kilóg. Ha leveszed a formát meg az alját kicsit kiigazgatod és már a csipkén is van.
Jobb ötltetem nekem sincs.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és az ötleteket!
Én sem értem minek kell alá,ha egyszer kapcsos formába állítom össze!Mindegy!Utolsónak megfogadom a tanácsát :-)
Mégegyszer köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!