Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rácponty hajában főtt vagy...

A rácponty hajában főtt vagy nyers krumpliból készítve finomabb?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazából mindegy, hajában főtt krumpliból hamarabb kész van.

De én nem szeretem, inkább rántva eszem vagy halászlénak a pontyot:)

2009. nov. 16. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szivesebben készitem megföttböl, mert amugy elöfordul, hogy a hal már szétesik, a krumpli meg még félnyers.
2009. nov. 16. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, akkor megfőzöm!
2009. nov. 16. 13:29
 4/5 anonim válasza:
Héjjában főtt, egyértelmű. Hamarabb kész van, több tápanyag marad benne, ízletesebb.
2009. nov. 16. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

hát, sikerült olyan krumplit vennem, ami a főzés, hámozás után szétmállott a kezemben :((

úgyhogy krumplipüré lett a vacsora sült hallal :)

2009. nov. 17. 08:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!