A rácponty hajában főtt vagy nyers krumpliból készítve finomabb?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 12:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem igazából mindegy, hajában főtt krumpliból hamarabb kész van.
De én nem szeretem, inkább rántva eszem vagy halászlénak a pontyot:)
2/5 anonim válasza:
Én szivesebben készitem megföttböl, mert amugy elöfordul, hogy a hal már szétesik, a krumpli meg még félnyers.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, akkor megfőzöm!
2009. nov. 16. 13:29
4/5 anonim válasza:
Héjjában főtt, egyértelmű. Hamarabb kész van, több tápanyag marad benne, ízletesebb.
5/5 A kérdező kommentje:
hát, sikerült olyan krumplit vennem, ami a főzés, hámozás után szétmállott a kezemben :((
úgyhogy krumplipüré lett a vacsora sült hallal :)
2009. nov. 17. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!