Tudját ok ennek a vaníliás édes krémnek a receptjét? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Tunéziában a svédasztalnál láttam (ettem is) olyat, hogy egy nagy tálban csak az a krém, aminek vaníliapuding íze volt, de nem állt össze úgy amikor kihűlt, hanem olyan maradt, mint amikor levesszük a sütőről (az állaga) nagyon finom volt, de nem tudom mit írja a googel-be, de eddig csak ezt kerestem 1 órán át. Nem kell ugyanannak lenni,e csak krémnek, ami finom. Köszönöm!2013. nov. 6. 14:59
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen krémet ehettél Tunéziába, de azt igen, hogy ha a krémhez tejszínhabot adsz, a kettőt szép simára elkevered, akkor a krém nem fog tudni megdermedni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2013. nov. 6. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!