Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Négerkocka? (Tojáshabos kérdés)

Négerkocka? (Tojáshabos kérdés)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Láttam a receptben hogy gőz fölött kell felverni a tojáshabot.. ezt hogy kell elképzelni? Mint pudingfőzésnél edénybe kis víz bele másik edény amiben az adott dolog van itt most a tojáshab, és rögtön elkezdtem robot géppel felverni vagy akkor amikor forr a víz?
2013. nov. 4. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen egy edénybe kell vizet tenni,és rá a tálat amiben a tojásfehérje van. Én nem mindig forráskor kezdem felverni a habot,ha alágyujtok már akkor elkezdem. Elég sokára verődik fel, 5 tojásfehérjéhez 25 dkg cukrot teszek.

Hogy érted azt, úgy mint a pudingot. Milyen puding az a mit a gőz fölött főzöl?

2013. nov. 4. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm ment a zöld kéz még priviben írok:)
2013. nov. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!