Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért habzik az olaj?

Manó1235 kérdése:

Miért habzik az olaj?

Figyelt kérdés
ha pl csőregét sütünk benne iszonyatosan elkezd habzani.. olcsó és drágább fajta olajjal is és nem tudjuk mitől van
2013. nov. 3. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:

nem szabad az olajat túlhevíteni, gyorsan megég és szinte használhatatlan lesz

Csörögét jól rázzátok le, ne maradjon rajta felesleges liszt és közepes, vagy lassú lángon süsd ki

2013. nov. 3. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert vizes. Idővel elvizesedik,és akkor habzik.
2013. nov. 3. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm :)
2013. nov. 4. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
az első válasza helyes, túl van hevítve.
2013. nov. 4. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!