Manó1235 kérdése:
Miért habzik az olaj?
Figyelt kérdés
ha pl csőregét sütünk benne iszonyatosan elkezd habzani.. olcsó és drágább fajta olajjal is és nem tudjuk mitől van2013. nov. 3. 09:32
1/4 anonim válasza:
nem szabad az olajat túlhevíteni, gyorsan megég és szinte használhatatlan lesz
Csörögét jól rázzátok le, ne maradjon rajta felesleges liszt és közepes, vagy lassú lángon süsd ki
2/4 anonim válasza:
Mert vizes. Idővel elvizesedik,és akkor habzik.
3/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm :)
2013. nov. 4. 15:46
4/4 anonim válasza:
az első válasza helyes, túl van hevítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!