Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A házi hurkát meg a kolbászt...

A házi hurkát meg a kolbászt be lehet tenni a sütőbe félig fagyos állapotban?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én is mindig elfelejtem előre kivenni.
2009. nov. 15. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. nov. 15. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én is be szoktam úgy tenni, és minden rendben volt eddig. szinte sosem olvad ki teljesen :D
2009. nov. 15. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan tedd be, csak ne felejtsd el kicsit megbökdösni, mert akkor nem fog kipukkadni.
2009. nov. 15. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!