Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell cukrot karamellizá...

Hogyan kell cukrot karamellizálni, hogy ne szenesedjen el?

Figyelt kérdés
Hova öntsem ki rögtön utána?
2009. nov. 14. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy nem annyira hirtelen nagy lángon és utána pl. egy gyúródeszkára öntöd, onnan ha kihűl simán fel tudod majd szedni.
2009. nov. 14. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Csináld gőz fölött. Utána a legjobb márványlapra vagy gránitra önteni.
2009. nov. 14. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Én ugy csinálom,hogy egy csepp vizet teszek az edénybe amiben csinálom és utánna a cukor és amikor el kezd olvadni akkor le le veszem és közben is kevegetem akkor lesz nagyon szép kiönteni meg attól függ mire akarod mert ha mondjuk tortára akkor közvetlenül öntsd a piskótára és kend el ha beleragadna aminek nem igen lehet megtörténni kend meg egy kis olajjal a kenőlapátot.
2009. nov. 14. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!