Szerintetek könnyű megcsinálni ezt a tortát?
Figyelt kérdés
Eddig még csak sport szelet tortát csináltam,az jól sikerült. Sütni-és főzni is tudok . Most szertnék édesanyámnak magam sütni születésnapjára . Erre gondoltam : [link]
De szívesen várok ötleteket ! Esetleg téglalap alakú torta recept is jöhet :)
2013. okt. 30. 09:41
1/4 anonim válasza:
Én ehhez nagyon hasonló tortát szoktam csinálni. Az a különbség, hogy a piskótalapot kétfelé vágom, a felső részt pedig a joghurtos, tejszínes, zselatinos keverékbe morzsolom. Nagyon könnyű recept.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó,mert félek hogy elrontom,és akkor hirtelen nem lesz tortám :(
2013. okt. 30. 09:46
3/4 anonim válasza:
Tuti nem rontod el!
Jó tanácsként használj Danone joghurtot, egyszer már nem tudom milyen joghurtból nem sikerült, azóta én csak a danonet használom.
Anyukám nem figyeli a márkát, szerintem mindegyikből tökéletes lesz.
Én citromjoghurtból szeretem a legjobban, de nagyon finom eper vagy málnajoghurttal is.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben :) Köszi szépen ! :) Még annyi,hogy ilyen szalagot hol tudok venni rá ? :)
2013. okt. 30. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!