Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma vacsorára?

Mit főzzek ma vacsorára?

Figyelt kérdés
Sertéscomb, sajt, egy kis pohár tejföl, zöldség van itthon.
2009. nov. 14. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

rántott hús, majonézes krumpli, főtt rizs


gulyásleves, sajtos-tejfölös-fokhagymás lángos

2009. nov. 14. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
zöldségleves, borsos tokány tésztával vagy rizzsel
2009. nov. 14. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Felszeletelt sertéscombot enyhén klopfolod, fűszerezed.

A zöldséget (ha nem mirelit akkor pucolod, aprítod) egy tepsi aljára simítod, megszórod sóval, borssal és kevés vajat morzsolsz rá. Ráfekteted a hússzeleteket, alufóliával lezárod a tepsit. Forró sütőben 40 percig párolod.

Leveszed a fóliát, ráborítod az enyhén megsózott tejfölt és visszatolod még 20 percre a sütőbe. A végén lereszeled a sajtot, rászórod a husis zldségre és pirosra sütöd.

Szerintem:)


Ha esetleg kevés zsemlemorzsa is akad, akkor:

A húst szeleteled, klopfolod, fűszerezed. Olajon puhára sütöd a szeleteket.

A zöldségeket sós vizben megpárolod de úgy, hogy ne főjjenek szét. Szóval félnyersen hagyod. Leszűröd.

Olajon megpirítod a zsemlemorzsát, ráöntöd a zöldségre és összeforgatod.

Tányérra teszed a húst, mellé a morzsás züldséget amire egy kanál tejfölt teszel.


Több ötletem nincs.

2009. nov. 14. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!