Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami ilyesmi kinézetű...

Valami ilyesmi kinézetű tortát szeretnék készíteni . Tudnátok jó kis bevált receptet linkelni?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 26. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi köze a kinézetnek a recepthez?
2013. okt. 26. 23:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel a képhez amit linkeltem nem volt recept,így kellene recept ilyesmihez . Még sosem csináltam ilyen tortát.
2013. okt. 26. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:

hát akkor nem ezzel kéne kezdeni, mert bár a fondant borítás nem nagy ördöngösség, de nem teljesen amatőröknek való

tudod, ilyet a 5torták 99%-ából lehet csinálni... mivel a díszítés általában független a recepttől

Én a helyedben azért így elsőre mást választanék díszítésnek, mondjuk tejszínhabot, azzal lehet bőven kísérletezni, és ha nagyon nem megy a csinosítás, még le tudod kenni simára, vagy beszórni valamivel.

2013. okt. 27. 08:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Csináltam már tortát,csak ilyet nem , most szeretném elkezdeni megtanulni az ilyesmit is :)
2013. okt. 27. 12:43
 5/5 anonim válasza:
[link] :)
2013. nov. 8. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!