Nektek mi a tökéletes vasárnapi ebéd menüje?
Sokan kiakadnak ,majd hogy nem a húslevest és rántott húst írom nincs vele bajom . Még szeretem is de nem csak vasárnap lehet csinálni..Nálunk sem minden vasárnap ugyan azt főzük : Ha választani kell :
bajai halászlé ,fött halhús ,és rétes legyen mellé .
Klasszikus húslevest évente max. 2x főzök, jobb szeretem a raguleveseket, vagy a síma zöldségleveseket.
A rántott husi+törtkrumpli sohasem volt a kedvencem.
Inkább a pörköltfélék, rakottak, és amíg lehet olcsón kapni, a zöldségekből készült ételek. Pl. töltött tök, rántott cukkini, és hasonlók.
A tökéletes az, amikor éppen azt eszem, amire aznap megéheztem. Soha nincs sablon, soha nincs kötelező erővel előre eltervezett, kikötött menü.
Az, amikor dél tájban mindannyian asztalhoz ülünk, a már külön lakó gyerekekkel együtt, és kétszer szednek az általam készített ételből...
Ma egyébként vegyes gyümölcsleves, lecsós szelet lesz, nejem valami tejfölös-diós szeletet alkotott tegnap, mára megpuhul, állítólag. (vagy tegnap este, mikor erősen érdeklődtem a süti felől, átvert ezzel a puhulásos trükkel..D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!