Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Így is lehet csinálni a...

Így is lehet csinálni a hamburger husit?

Figyelt kérdés
Sokan írták itt,hogy nem kell bele tojás,eddig tojással szoktam csinálni,de szeretném kirpóbálni tojás nélkül . Leginkább csak marhahúshoz írták,nekem itthon fél kiló sertés-és fél kiló marha husi van . Így is jó lesz ? És akkor csak só,és bors kell bele ízesítésnek ?
2013. okt. 25. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
En is probaltam tojas nelkul csak marhahusbol. Sikerult,nem volt gond,de sokkal finomabb tojassal szerintem. A fuszereket hasznald ugyanugy,az nem fugg a tojastol egyebkent.
2013. okt. 25. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Én sosem csinálom tojással. Sózom és jó erősen borsozom.

Nagyobb formákat csinálok mint a zsemle, ha netán sütés közben összemennének. A végén cheddar lapkasajtot olvaszok rá.

2013. okt. 25. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez így tökéletes lesz.


Én is csak sót és borsot teszek bele.


A legfinomabb persze marhahusból, de készült már nálunk sertésből és vegyesből is.


Jó étvágyat hozzá

2013. okt. 25. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Amiben tojás és sertéshús van, azt nálunk fasírtnak hívják.:-)
2013. okt. 25. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. okt. 25. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Amiben tojás és sertéshús van, azt nálunk fasírtnak hívják.:-)


Titkot árulok el: a hamburgerben is fasírt van. Ez egy fasírtos zsemle. Édes testvérek ők a tatárbifsztekkel, s több más húsétellel.


-----------

Én nem szoktam keverni a húst, mert úgy gondolom, az eltérő sütési idő miatt vagy az egyik lesz félig nyers, vagy a másik sül túlságosan meg. Saját gyártású zsemléket használok, amit teljes kiőrlésű durumlisztből sütök. Tojást lehet bele tenni, mert összefogja a húst. Könnyebb dolgozni vele. A mekis húspogácsában nincs.

2013. okt. 25. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk a fasírtban jóval több a fűszer, sőt hagyma és fokhagyma is kerül bele mint mindenhol.


Azzal egyetértek, hogy tojás (szerintem legalábbis) felesleges a hamburgerbe

2013. okt. 25. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

"Titkot árulok el: a hamburgerben is fasírt van. Ez egy fasírtos zsemle. Édes testvérek ők a tatárbifsztekkel, s több más húsétellel. "

Természetesen rokonok, de sem a jó hamburgerhús, sem a tatárbifsztek nem fasírt, ugye? Attól még, hogy hasonlóak, nem egyformák. Atyám...

2013. okt. 25. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

7/7:

Kérdés, mit szeretne leginkább a kérdező. Lemásolni a gyorséttermi kaját, vagy egy finom ételt készíteni. A hamburger történet a Római Birodalomig nyúlik vissza. Sokféle volt, s ma is sokféle.

Én készítem úgy is, hogy nem zsemle közé teszem, hanem sült burgonyát és salátát adok mellé.

2013. okt. 25. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:
Én most csak kiszeretném próbálni tojás nélkül :) És hogy simán só-bors-sal milyen lesz . És az érdekelt hogy a végeredmény így kevert hússal is olyan lesz -e ,mint simán marhahússal :)
2013. okt. 25. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!