Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti mit szoktatok rakni a...

Ti mit szoktatok rakni a pizzatésztára? Külön pizzáitok vannak (pl. sajtos, szalámis, gombás, stb) vagy gondolatformán csináljátok?

Figyelt kérdés
Párszor már elkövettem azt a hibát, hogy nagyon teleraktam, és ugyan volt rajta bőségesen töltelék, de a sok íz inkább elvitte rossz irányba a pizzát, minthogy finom lett volna.
2013. okt. 22. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Változó mit teszek rá,amit megkívánunk :) Általában Hawait csinálok,vagy sonkásat , vagy szalámisat . Én annak vagyok a híve,hogy sokszor a kevesebb több :)
2013. okt. 22. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagyon igazad van, ráéreztél a hibára.A kevesebb sokszor több...

Az alapszósz és kétféle összetevő, plusz a sajt szerintem elég rá.

Kivétel a négysajtos:) azt nagyon imádom.

De ez nagyon ízlésfüggő, biztosan lesznek olyan válaszok is, akik szerint minél több cucc van rajta, annál finomabb.

2013. okt. 22. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
De egyformát írtunk, csak te gyorsabb voltál :))
2013. okt. 22. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit épp kívánunk. Múlt hétvégén sütöttem és csak spenótot és márványsajtot raktam rá. Joghurtos fokhagymás szósszal ettem.
2013. okt. 22. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Ami van itthon, tegnap pl. összekevertem egy hamburger melegszendvicskrémet fél üveg paradicsompürével, maradék rakottkel-töltelékkel és egy dinsztelt hagymával. Hát nem lett olyan finom, mint szokott, de elfogyott. :)
2013. okt. 22. 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én általában a szószon kívül sonkát, gombát, szalámit, lilahagymát, kukoricát és olívabogyót. Ez a kedvenc.
2013. okt. 22. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és persze sajtot a tetejére. :) (6-os voltam)
2013. okt. 22. 14:24
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ! :) minálunk paradicsomos alap, hagyma, szalonna vagy kolbász vagy szalámi, kukorica, sajt kerül rá...legutóbb gomba is volt rajta.

két tepsivel csináltam, de fél tepsinyi megmaradt, pedig a pizza mindig el szokott fogyni nálunk

2013. okt. 22. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Végül is ez a hagyma, szalonna, kolbász és kukorica nem tűnik olyan túlzásba vitt feltétnek. Nem lehet, hogy nem is az volt a baj, hogy túl sokfélét, hanem, hogy túl nagy mennyiségben tettél rá? A túl sok, vagy vastagra szelt szalonnától és kolbásztól zsíros lehet a pizza.
2013. okt. 22. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem ez a favorit:

Tejfölös alapon csirkemell, tonhal, főtt tojás, és hagyma.

2013. dec. 6. 05:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!