Sült gesztenyét hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 12:01
1/1 anonim válasza:
1 nappal elkészítés előtt beáztatod (azért mert könnyebb így bevagdosni) majd plussz alakban jól bevagdosod (hosszú ívben vágjad be, hogy sülés alatt jól kitudjon nyílni) lábasba teszed, fedőt rá, vas alatt közepes lángon alkalmanként megrázogatva kb 1óra alatt megsütöd. Ne szedd nagyon le sülés közben a fedőt, hogy jól tudjon párolódni. Nem kell semmi zsiradék alá! Jó csemegézést hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!