Palacsintatésztából mit csinálhatok még?
Szerintem nem a cukortól tapad le! Tudom, hogy sokan mondják, de nem!
Nagymértékben befolyásolja, hogy milyen edényben készíted. nekem van rendes teflon palacsintasütőm, meg buga is.Nyílván a teflonosba tudom még az édeset is megsütni úgy hogy egyben maradjon! Még egy tipp! Várj vele egy félórát! Nekem az is bejött, ha többet hagtam állni.
mindig ebben a teflonosban sütöm,nem szokott megégni soha
félórát mindig várok a bekavarás után
bundás almát csináltam,de azzal kb a 15%a ha elment a tésztának
császármorzsa sosem sikerül nekem,de talán ezt is feláldozom egy probára,hátha
köszönöm az ötleteket,azért még várok:)
irtam hogy nincs sütő,igy minden sütőben süthető kilőve
császármorzsával probálkoztam,ehető lett,de nem tul szép:D
max kutyus megeszi
csinálhatsz belőle kakaós puffancsot - ez a férjem kedvence :)
kicsit sűrűbbre csinálod, reszelsz bele 1-2 almát, 1 kk fahéjat, 1 cs vaníliás cukrot, 1 tk sütőport vagy szódabikarbónát
közepesen forró olajba teáskanállal kis fánkokat szaggatsz, ha aranybarna, megfordítod
forrón megforgatod natúr kakaóporral kevert porcukorban
nagyon fincsi
CICEGÉT! Reszeljél bele nyers krumplit, süsd ki pici olajon, rakjál rá tartármártást. Isteni finom.
Ezen kívül még káposztával is megpróbálhatod. Én ezzel jobban szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!