Kedvenc sós töltelékes palacsintád?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 16:35
1/10 anonim válasza:
Spenótos, tejfölös tojással leöntve, rá reszelt sajt, sütőben megsütve.
2/10 anonim válasza:
Gombás-sajtos-sonkás töltelékkel megtöltve.
Panírozva,forró olajban kisütve.
Majonézzel,vagy tartárral szoktam enni.
Nyami.:)
3/10 anonim válasza:
A húsos minden variációban. tejfölösen -szaftosan vagy panírozva is imádom.
Csirkemájjal is isteni.
5/10 anonim válasza:
Nekem is a káposztás (sósan-borsosan) és panírozva, kirántva!
6/10 anonim válasza:
A jó hagymás-borsos velővel töltött sem kutya... :)
7/10 anonim válasza:
1-es,ez nagyon jó.
A spenót csak úgy egyszerűen pucéron megy bele? Vagy hogyan?
Előre is köszi a választ.
8/10 anonim válasza:
A spenotos nekem is nagyon izlik,en szimplan fozok egy suru tejszines fokhagymas spenotfozeleket es megtoltom a palacsintakat,haromszogbe hajtom es jenaiba teszem. A tetejere mozarella sajtot reszelek es atsutom,hogy rapiruljon a sajt. Nagyon finom.
10/10 anonim válasza:
Első vagyok, én is készrecsinálom a spenótot, foghagymával, borssal, úgy töltöm be a palcsintákba. én feltekerem, vajazott jénaiba sorakoztatom, és rá a tojásos tejfölös cucc, bőven reszelt sajt. szép pirosra sütöm.szerintünk nagyon finom. és guszta is felvágva, ahogy látszódik benne csigavonalban a spenót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!