Belül töltelékes muffint szeretnék sütni. Ez hogy lehetséges?
Hát, ami van dr. oetkeres puding, abban is így kell csinálni... hogy kikevered a tészta alapot, abból raksz egy kicsit a papírba, aztán rákupacolod a pudingot, és betakarod a maradék tésztával. Biztos, hogy lemegy a puding az aljára? nem értek hozzá, de ha keversz bele egy kicsi sütőport, vagy valamit, akkor is?
én amúgy aszaltszilvát szoktam dugni a közepébe annak, amit én csinálok, az úgy fincsi. Töltöttből meg készre megyek, és jó a dr. oetkeres.
én már próbáltam, nem pudinggal, nem emlékszem, mivel. Nekem lement az aljára a töltelék. A gyümölcs nem valamiért.
szerintem csináld úgy, h megsütöd a natúr muffint, és utána valami injekcióstű-félével tehetnéd bele a krémet.
így nem lenne jó??
Az osztályfőnököm egyik kirándulásra turórudis muffint csinált.
Csokis volt a tésztája és a közepében egy ilyen turó rúd volt, és nem volt lyuk a tetején, meg semmi
Nemtudom hogy csinálta de fain volt és k'rva fincsa XD
esetleg receptet?:D
Fehér csokis muffint már sütöttem, ennek fényében ilyeneket próbálnék ki:
1: (a már említett) muffin tészta, puding, tészta, sütés.
2: fele tészta, félig sütés, puding, tészta, készre sütés.
3: Sűrű puding,(hidegen vágható) kihűtve, feldarabolva (kicsikre) lisztbe forgatva. Aztán rétegezés: 2/3 tészta, lisztbeforgatott puding darab(ok), maradék tészta, sütés.
A muffin megsülve szerintem túl tömör az injektálós módszerhez, ill. ha belenyomjuk a pudingot, az összetömöríti a tésztát. Egyébként gyógyszertárban van nagy fecskendő, lehet, hogy járható út.
(én a 3-at próbálnám először)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!