Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejpor helyett jó lesz a...

Tejpor helyett jó lesz a kávéfehérítő a hamis Raffaellóba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 09:25
 1/6 anonim válasza:
100%
Én eddig még csak tejporral csináltam, de valszeg az is jó, amit írtál, hiszen az is tejpor és cukor meg egyéb más, ami nem hiszem hogy változtatna az ízén, talán csak az lehet a baj, hogy jobban oldódik, mint a tejpor.
2009. nov. 12. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ, hát én is így gondolom, csak nem merem elkezdeni, mert ha mégse jó, akkor egy csomó alapanyagot elb*sztam :S

ha valaki már próbálta és jó lett (vagy nem), az légyszi még írjon

2009. nov. 12. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a tejport tenném bele.Szerintem a kávékrémpor más.
2009. nov. 12. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi már kipróbáltuk, mert nem kaptunk sehol tejport. Ízre jó lett, de túl lágy volt, de rögtön elfogyott:)
2009. nov. 12. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

nna, megcsináltam, az előírásnál kicsit többet tettem bele - az íze nagyon finom, most pihen a hűtőben, várom, hogy megkeményedjen

remélem jó lesz :)

2009. nov. 12. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett, de tényleg egy kicsit lágyabb, mintha tejporból csináltam volna.
2009. nov. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!