Hamis raffaello-t kezdtem el csinálni, de valami miatt egy picit híg maradt. Arra gondolok, hogy a 40dkg tejpor helyett én csak kb 25dkg-t tettem bele. Ha beleteszem még azt a 15-öt, akkor jó lesz? Vagy mi lehet a baj vele?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 18:20
1/1 anonim válasza:
Tedd bele a maradék tejport vagy tegyél bele több kókuszreszeléket! De egyébként meg nem könnyű vele dolgozni vizes kézzel nyúlj hozzá és óvatosan,hogy kerekféle forma maradjon:) aztán megforgatod a reszelékbe be a hűtőbe majd ott megdermed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!