Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olvastam egy hamis raffaello...

Olvastam egy hamis raffaello receptet a neten és tejpor kell hozzá. Hol lehet kapni tejport?

Figyelt kérdés

Itt a recept: [link]

Írják, h. nem jó hozzá a kávékrémpor. Honnan tudnék tejport szerezni?

2011. jan. 25. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:

veszel a boltban.Fél kilósat.

De én csak lisztet szoktam megfőzni, mint a besamell, sűrűre, és hozzá vajat, cukrot veszek.

2011. jan. 25. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
2011. jan. 25. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Én olyan tejporral készítem, amit a presszó kávéba szoktunk tenni. Lehet nagy üvegest is kapni.
2011. jan. 25. 09:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert a boltokban nem találom.

Internetről már elég sok mindent rendeltem, na de tejport... Én is megtaláltam, h. a neten hol lehet venni tejport (még azt a árgépes oldalt is láttam, amit a 2. válaszoló belinkelt), de élelmiszert nem szeretnék a netről rendelni. Mégiscsak röhej lenne, hamarosan már a kenyeret is a netről kéne rendelni?

Szóval... melyik üzletekben lehet kapni?

2011. jan. 25. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ott van a legelső... Copmleta tejpor( az egyik legjobb), az mindenütt kapható Tesco, Spar, Coop...stb a kávék környékén kell keresni. A Metroban van nagyobb kiszerelésben is, lehetkapni üvegben és utántöltő verzióban is.
2011. jan. 25. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
*completa
2011. jan. 25. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Turista tejport lehet pl a Coopban és a CBAban is venni.
2011. jan. 25. 12:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek:)
2011. jan. 25. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!