Mi a véleményetek a Moulinex OW200031 típusú kenyérsütőről?
Nekem OW500030-as van, kb. 2 éve szeretjük egymást. :)
Elég sokat gyötröm, kb. fél éve 2-3 naponta, és semmi baja, kikísérleteztem egy szuper kenyér receptet is vele, és mindig ugyanolyan lesz. Ha tudsz kicsivel többet is rákölteni, én mindenképp ezt ajánlom, mert ennek nagyobb, és praktikusabb alakú az üstje, és én úgy olvasgattam, mikor anno vettem, hogy a 2 lapátos gépek jobban dagasztanak.
Nagyon köszönöm válaszod. Én is azt hallottam, hogy a két lapátosabb jobbak. Árban különbség nem sok van köztük. Én elsősorban készen kapható lisztkeverékeket szeretnék használni mert időm a háztartásra sajnos kevés van.
Valószínű a te javaslatod mellett maradok!
Nem, nekem nem sül bele. :)
Persze csak azért nem, mert ugye van a géphez sütési táblázat, hogy melyik programban mennyi idő a dagasztás-kelesztés, és az utolsó dagasztás lejártáig telefon időzítőjével mérem a hátralévő időt. Ez kb. 1,5 óra. Ha megkeverte utoljára, onnan már csak egy kelesztés van hátra, meg a sütés, úgyhogy a lapátokat kiveszem, a tésztát meg szépen visszateszem a helyére. Így csak két kis pöcök marad benne a végén, ami nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!