Nalatok milyen gyakran kerul az asztalra suti vagy edesseg? Minden ebed utan van desszert? Vagy akkor mikor eppen megkivanjatok?
Minden héten sütök valami édeset. Most almáspite szezon van, így szinte mindig azt, míg rá nem unnak...
de az almán kívül is sok kedvenc van,diósok, tökösök,mákosok, hogy csak az őszieket említsem.
a gyümölcstorta (mindig szezonálisból) is nagy kedvenc nálunk.
Koszonom.Igazabol azert erdekelt,mert a mi csaladunkba a suti valahogy mindig unnepek alkalmaval keszult,az mindig nagy dolog volt. A szuleim nagyon figyeltek,hogy valtozatosan egyunk,nalunk a rizotto,lasagne,tengeri herkentyuk,quicheek voltak a termeszetesek, suti es a magyaros etelek szinte soha. Viszont a barataimnal mindig volt palacsinta,edesseg az asztalon es mindig irigykedtem rajuk.:)
Irjatok meg nyugodtan!
No, nálunk otthon ünnepekkor sokféle süti és kétféle torta volt, anyám pedig leadta, hogy ő ugye ilyenekből nem tud enni, egyem fel én. Nem voltam lelkes. Kedvelem az édességet, de valamelyes mértékkel. S a torta nem annyira szórakoztató egyhetesen... De hogy ettem volna meg hamarabb?
Nálam nincs nagy különbség ünnep és hétköznap között, viszont a párommal mindketten igen édesszájúak vagyunk... De az édesség az többnyire egy komplett étkezés, nem étkezés utáni desszert. Legfeljebb egy könnyű leves lehet előtte.
13: Mert akkor az náluk vendégség: ünnep volt (a barátaidnál), amikor Téged vendégül láttak.
Őket nem kérdezed meg, hogy amikor nem mentél, akkor is gyakran volt-e náluk házi sütemény?
A barataimhoz hetkoznap mentem, suli utan vagy edzes elott peldaul. Es akkor is volt! Vagy kekszek, chipsek, turo rudik, pudingok, vagy rendes suti. Onnan tudom,hogy mikor atmentem jatszani,mindig elovettek valami nasit:)
Ismerem az ' akkor szeretsz ha megeszed amit fozok' felfogast. Egyszer fordult elo,hogy nem izlett a csaladnak az ebed,anyum ket hetig nem volt hajlando semmit kesziteni! Van ilyen...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!