Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom, gyors, sütés nélkül...

Finom, gyors, sütés nélkül elkészíthető süti?

Figyelt kérdés

Most kerültem fel albérletbe, nem ismerem még a sütőt, így nem akarom pont most a sütin kipróbálni.

Minél gyorsabb, minél finomabb annál jobb :)

Köszii

2013. szept. 16. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
kókuszgolyó
2013. szept. 16. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy sor babapiskóta, 1 sor vaníliás puding, még egy sor babapiskóta, csokipuding. Ha cifrázni akarod, lehet mazsolát és darált diót szórni a vaníliás rétegre. Tejszínhab is jó hozzá. Hátránya: másnap fogyasztható csak addigra puhul meg a piskóta. A pudingot forrón kell rátenni.
2013. szept. 16. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a pugingosat tudom ajánlani mint a fenti, csak én kekszből készítem, egy sor keksz, egy sor csokipuding, a kekszet tejbe mártom előtte egy pillanatra. Vagy zselatint főzöl, elkevered egy nagy doboz joghurttal, és ugyanígy tejbe mártott kekszet vagy babapiskótát rétegezel alá. :)
2013. szept. 16. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
A sutes nelkulieknek altalaban allni kell, ezert nem gyorsak. Bogres mikor suti, raffaello golyo, keksztekercs, piskotas vanilias gyumolcstorta, csaszarmorzsa, palacsinta, babapiskotas reteges desszert pudinggal,kremturoval, gyumolcsos kremmel, tejszinhabbal, waffel, gyors fank.
2013. szept. 16. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Tiramisu nagyon sőt isteni finom.
2013. szept. 16. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Boszorkánymáglya! Ha szeretitek a gesztenyét, meg a tejszínhabot, akkor biztosan ízleni fog :)
2013. szept. 16. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Erre pár nappal ezelőtt találtam rá.

2013. szept. 17. 08:07
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Erre pedig korábban!

Mentsd el, jól jöhet még máskor is!

2013. szept. 17. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!