Finom, gyors, sütés nélkül elkészíthető süti?
Figyelt kérdés
Most kerültem fel albérletbe, nem ismerem még a sütőt, így nem akarom pont most a sütin kipróbálni.
Minél gyorsabb, minél finomabb annál jobb :)
Köszii
2013. szept. 16. 20:58
2/8 anonim válasza:
Egy sor babapiskóta, 1 sor vaníliás puding, még egy sor babapiskóta, csokipuding. Ha cifrázni akarod, lehet mazsolát és darált diót szórni a vaníliás rétegre. Tejszínhab is jó hozzá. Hátránya: másnap fogyasztható csak addigra puhul meg a piskóta. A pudingot forrón kell rátenni.
3/8 anonim válasza:
Ugyanazt a pugingosat tudom ajánlani mint a fenti, csak én kekszből készítem, egy sor keksz, egy sor csokipuding, a kekszet tejbe mártom előtte egy pillanatra. Vagy zselatint főzöl, elkevered egy nagy doboz joghurttal, és ugyanígy tejbe mártott kekszet vagy babapiskótát rétegezel alá. :)
4/8 anonim válasza:
A sutes nelkulieknek altalaban allni kell, ezert nem gyorsak. Bogres mikor suti, raffaello golyo, keksztekercs, piskotas vanilias gyumolcstorta, csaszarmorzsa, palacsinta, babapiskotas reteges desszert pudinggal,kremturoval, gyumolcsos kremmel, tejszinhabbal, waffel, gyors fank.
5/8 anonim válasza:
Tiramisu nagyon sőt isteni finom.
6/8 anonim válasza:
Boszorkánymáglya! Ha szeretitek a gesztenyét, meg a tejszínhabot, akkor biztosan ízleni fog :)
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!