Hogyan csináljak kolbászkrémet?
Figyelt kérdés
Van itthon elég puha füstölt kolbászom. Arra gondoltam, hogy ledarálom és csinálok belőle kenyérre kenhető krémet. Ki mit szokott bele tenni?2009. nov. 11. 09:55
2/3 nyam-nyam válasza:
Én így szoktam:
Ledarálom a kolbit,készítek egy sűrű sajtmártást,és ha kihűlt összekeverem. Így nem lessz annyira intenzív és több is lessz mintha csak vajjal kevernéd össze.Nagyon finom.
3/3 anonim válasza:
Pár napja kolbászkrémet kellett varázsolnom melegszendvicsre, de sehol nem találtam nekem tetsző receptet. Így neki álltam magam.
kb 20 deka kolbászról leszedtem a héját, villával összetörtem, tettem bele egy kevés puha vajat, tejfölt és fűszereket. Finom lett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!