Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyümölcscentrifugával lehet...

Gyümölcscentrifugával lehet répa vagy céklalét csinálni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Lehet. Google-t nem lehet sajnos.
2013. okt. 15. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Ha elég erős a motor benne akkor igen. Ha nem, akkor nem a legjobb.
2013. okt. 16. 03:22
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Reszeld meg előtt a répát, céklát, úgy több lé jön ki belőle.
2013. okt. 16. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk és nem reszeljük előtte a zöldséget. Ami visszamarad hulladéknak, az nagyon száraz már. Nekeünk egy nagyon jó minőségű centrifugánk van. A régivel a hulladékot is le lehetett még többször darálni, annyi lé maradt benne.

Én nagoyn szeretem a csicsókás céklalevet, az a kedvenc céklásom, a répát én nem szeretem keverni, de a családom a répa-narancs vagy a répa-narancs-alma keverékre esküszik.

2013. okt. 16. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első nem tudom miért lett lepontozva, s a hülyeség miért nem.

A gyümölcscentrifuga zöldségekhez és gyümölcsökhöz valók. Nem kell semmi reszelés, darabolás. Mi az, hogy ha elég erős a motor? Ha ezeket nem bírja, akkor az ipari selejt.

Arra való ez a szerkezet, hogy megküzdjön ezekkel.

Receptek:

[link]

[link]

Mindenféle gyümölcscentrifugás oldalak:

[link]

2013. okt. 16. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

#5: Sajna a háztartási gépek zöme ipari selejt... A márkásak is. Speciel botmixer nincs is olyan, ahol nem műanyag a tengely, ami aztán hónapok alatt tönkremegy. Fémmel nem lenne gond.

Gyümölcscentrifugánál jobb a helyzet, ott legalább ez a probléma nem áll fel, s léteznek jók. Sajna rengeteg fajta nem az.

A mi gyümölcscentrifugánk hulladékrészében konkrétan állt a must múltkor, a narancs még oké, almánál viszont hámozás szükséges, mert ő fél centi vastagon hámozza le. Plusz kicsi a nyílása is, ja, nem bölcsen választottunk :D Fiatal voltam és tapasztalatlan, nem tudtam, hogy a háztartási gépeknél különösen sok a feladata elvégzésére csak korlátozottan alkalmas modell.

Viszont a répát és céklát viszi, a lé hatékony kiszedésében gyöngébb, úgyhogy 2-3-szor ismétlem a műveletet, így jó.

2013. okt. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!