Nalatok milyen etelek keszulnek leggyakrabban? Van csaladi kedvenc?
Nálunk mostanában a következők futnak leggyakrabban:
- chilis bab
- wok-os "kínai" egytálétel (csirkehús, zöldségek, tészta)
- tárkonyos raguleves
- sütőtökös kaják (krémleves, spagetti)
- egy osztrák specialitás, a kasespaetzle (gyakorlatilag nokedli tejszínnel, ementáli sajttal és bacon-nel összesütve, a tetején sülthagymával)
Nyáron sokat salátázunk, akár önmagában akár grillhúsok mellé, viszont ahogy jön a tél, egyre jobban kívánjuk a masszívabb kajákat.
paradicsomos káposzta+sertéspörkölt
krumpils tészta
gulyásleves
tojásos nokedli
borsó pörkölt +nokedli
sültcsirke+ sültkrumpli és/vagy krumplipüré
hortobágyi húsos palacsinta
rántott husi,hal,karfiol,sajt,patiszon rizssel,tartárral,vagy különböző majonézes salátával
Elég sokszor van nálunk pörkölt
Levest ritkán eszünk,sütni is ritkán szoktam
A tepsis proszat edesen vagy sosan eszitek? Meg nem csinaltam,de hallottam rola
A kasespaetzle is erdekesnek tunik,keresek receptet es kiprobalom,koszonom.
A ' nalatok ' kezdetu kerdesre csak ennyi: marketing. Ha erdekel priviben leirom:)
Egyebkent nalunk uj versenyzo lepett eloterbe,kiprobaltam tegnap egy vanilias malnas pite neven futo sutit. Azota a harmadik tepsivel sutom:)
Mindenféle pörkölt jó sok hagymával, rizzsel, nokdelivel, rántott hús/gomba krumplival - vajasan, petrezselymesen, húsleves sok zöldséggel és tésztával, rakott krumpli, rakott kel, töltött káposzta, székelykáposzta, paradicsomos káposzta, káposztás tészta, krumplis tészta, bableves, gulyásleves, tepsis krumpli, zöldbab főzelék, sárgaborsó, házi pizza, linzer, ischler, paradicsomleves, meggyleves, aranygaluska, madártej, fánk, sós rúd, pogácsa, rántott hal és karfiol, tejszínes-kukoricás csirke, mézes-mustáros csirke, gombaleves, palacsinta, beigli, gerbeaud, krumplis lángos, sült husis zsír, rántotta, virslis kifli, fasírt.
"A ' nalatok ' kezdetu kerdesre csak ennyi: marketing. Ha erdekel priviben leirom:)"
Engem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!