Jó ötlet, ha sütök neki valamit?
Figyelt kérdés
Jön egy ismerősöm haza, aki elhívott randizni pénteken :)
Nem olyan régen találkoztam vele, és a fogadott Bátyám megmutatta, miket írt neki rólam, és hát teljesen el vagyok olvadva :) Pestről jön haza, előtte neki fősuli, és dupla kávés csokis muffinra gondoltam. Nem tudok még róla sok mindent, de azt igen, hogy szeret kávézni, a csokit meg a legtöbb ember szereti, Ő is, a kettőt vegyítve azt hiszem nem lehet gond :) Bár nem tudom, kérdezzem meg esetleg? Nagyon szeretek sütni, szóval ez nem csak afféle a pasikat a hasukon keresztül lehet a legjobban megfogni dolog :)
19/L
2013. okt. 14. 14:30
2/6 anonim válasza:
Hát,én párom nem szereti az édességeket :( óvatosan szerintem rákérdezhetnél hogy szereti e az édességeket :) Ha igen,akkor biztos örülni fog neki ,ha csinálsz valamit :)
3/6 A kérdező kommentje:
vagy majd a Bátyámnál rákérdezek és akkor nem kell óvatosan puhatolózni ;)
2013. okt. 14. 15:20
5/6 anonim válasza:
De aranyos vagy! Szerintem jo otlet,mert ha nem is szereti magat az edesseget, odaig lesz erted,amiert kedveskedni akartal neki. En meg a tiramisura gondoltam,ha mar kave...:) hajra!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszike utolsó, megnézem a receptjét ;)
A Bátyámtól kaptam még egy extra tippet, hogy mivel vehetem le a lábáról :)
2013. okt. 16. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!