Franciasalátába szoktatok almát tenni?
én kukoricát, répát, borsót, krumplit szoktam beletenni, és nem savanyúra csinálom hanem édesre a mártását. hallottam hogy van olyan, aki almát is tesz bele. finom úgy? almát szeretem, de nem tudom milyen lehet benne.
egyébként fasírthoz, és rántott húshoz készülne.
igen szoktak bele tenni és uborkát is
mármint mi szakácsok szoktunk mert úgy tanultuk
Második voltam. Az almán kívül mindig tettem bele sok csemege uborkát, kukoricát és majonézt nem, hanem mustáros tejfölt. Kedvelem a savanyút.
(Azért a múlt idő, mert amióta nem eszem tejfölt, nem csináltam effélét, amit már nem is lehet majd franciasalátának nevezni, de attól még lehet jó. A tejfölt nem szoktam helyettesíteni, egyszerűen nem eszem, de ha valamibe mégis kell, akkor egy kevés citromos kesudiót használok. A franciasalátán alapuló ételbe inkább ecetest raknék, ha már úgyis ecetes a mustár miatt.)
Az eredeti franciasalátában van alma is, csemege uborka is, szoktam is bele tenni mindkettőt. Egyszer próbáltam ezek nélkül, de nagyon nem ízlett sem nekem, sem a családnak, sajnos a kukában végezte, pedig utálok kaját kidobni. Úgyhogy azóta nem hagyom ki egyiket sem.
De persze ez is ízlés kérdése, egyszer próbáld ki egy kis adagban és meglátod, ízlik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!