Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Franciasalátába szoktatok...

Franciasalátába szoktatok almát tenni?

Figyelt kérdés

én kukoricát, répát, borsót, krumplit szoktam beletenni, és nem savanyúra csinálom hanem édesre a mártását. hallottam hogy van olyan, aki almát is tesz bele. finom úgy? almát szeretem, de nem tudom milyen lehet benne.

egyébként fasírthoz, és rántott húshoz készülne.

2013. okt. 11. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja és kukoricát természetesen nem. (meg ha sok az időm és van kedvem, akkor 100%-ban én csinálom: a majonézt tojásból, a zöldségeket pedig piacon véve. Na jó: a csemegeuborkát kivéve, azt nem szoktam elrakni)
2013. okt. 11. 14:59
 12/14 anonim válasza:

igen szoktak bele tenni és uborkát is

mármint mi szakácsok szoktunk mert úgy tanultuk

2013. okt. 11. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Második voltam. Az almán kívül mindig tettem bele sok csemege uborkát, kukoricát és majonézt nem, hanem mustáros tejfölt. Kedvelem a savanyút.

(Azért a múlt idő, mert amióta nem eszem tejfölt, nem csináltam effélét, amit már nem is lehet majd franciasalátának nevezni, de attól még lehet jó. A tejfölt nem szoktam helyettesíteni, egyszerűen nem eszem, de ha valamibe mégis kell, akkor egy kevés citromos kesudiót használok. A franciasalátán alapuló ételbe inkább ecetest raknék, ha már úgyis ecetes a mustár miatt.)

2013. okt. 11. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Az eredeti franciasalátában van alma is, csemege uborka is, szoktam is bele tenni mindkettőt. Egyszer próbáltam ezek nélkül, de nagyon nem ízlett sem nekem, sem a családnak, sajnos a kukában végezte, pedig utálok kaját kidobni. Úgyhogy azóta nem hagyom ki egyiket sem.

De persze ez is ízlés kérdése, egyszer próbáld ki egy kis adagban és meglátod, ízlik-e.

2013. okt. 12. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!