Tatárbeefsteak? Csináltatok már otthon? Receptet tudtok adni?
Az értelmes választ adóknak köszönöm, én abban mégis vitatkoznék, hogy a húst be kell pácolni! És igazából erre lettem volna kíváncsi, hogy adagoljátok a pácléhez a hozzávalókat.
Utánaérdeklődök, ha sikerül jót csinálnunk valaha, jelzem! Köszönöm szépen!
Szia!
Mi úgy szoktuk csinálni,hogy a marhahúst leszeleteljük,mindkét felét bekenjük mustárral, majd egy jénai edénybe fektetjük, egy sor hús egy sor hagyma,majd amikor teli az edény felöntjük olajjal,hogy ellepje és két napra betesszük a hűtőbe.
A két nap elteltével kivesszük és elkezdjük ledarálni a húst a hagymával. Ha ez megvan jöhet a fűszerezés: só,bors,pirospaprika. Majd teszünk bele margarint és még egyszer ledaráljuk.
Most ha agyon csaptok se tudom megmondani,hogy tojást teszünk-e bele, de úgy rémlik,hogy nem.
Nálunk mindenki imádja pirítóssal. Én rendszerint betegre eszem magam belőle =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!