Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tatárbeefsteak? Csináltatok...

Tatárbeefsteak? Csináltatok már otthon? Receptet tudtok adni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 20:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor ne edd! Gondolom téged sem kergettek gyerekkorodban az asztal körül, hogy tatárbeefsteak-kel vagy akár osztrigával tömjenek! Sőt, még rá sem kell nézned!
2009. nov. 10. 13:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Az értelmes választ adóknak köszönöm, én abban mégis vitatkoznék, hogy a húst be kell pácolni! És igazából erre lettem volna kíváncsi, hogy adagoljátok a pácléhez a hozzávalókat.

Utánaérdeklődök, ha sikerül jót csinálnunk valaha, jelzem! Köszönöm szépen!

2009. nov. 10. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi sem szoktuk pácolni, csak összekeverjük a hozzávalókat (hús, hagyma, fokhagyma, tojás, só, bors, pirospaprika) és betesszük állni pár órára a hűtőbe.
2009. nov. 10. 15:19
 14/14 Winner of Royal Hill válasza:
100%

Szia!

Mi úgy szoktuk csinálni,hogy a marhahúst leszeleteljük,mindkét felét bekenjük mustárral, majd egy jénai edénybe fektetjük, egy sor hús egy sor hagyma,majd amikor teli az edény felöntjük olajjal,hogy ellepje és két napra betesszük a hűtőbe.

A két nap elteltével kivesszük és elkezdjük ledarálni a húst a hagymával. Ha ez megvan jöhet a fűszerezés: só,bors,pirospaprika. Majd teszünk bele margarint és még egyszer ledaráljuk.

Most ha agyon csaptok se tudom megmondani,hogy tojást teszünk-e bele, de úgy rémlik,hogy nem.

Nálunk mindenki imádja pirítóssal. Én rendszerint betegre eszem magam belőle =)

2009. nov. 12. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!