Sós palacsinta, mivel töltsem?
Figyelt kérdés
Valamilyen töltött-csőbensült, vagy rakott palacsintát szeretnék csinálni, sósat. Bolognai raguval illetve spenóttal töltöttet szoktam csinálni, meg hortobágyit, de most újítani szeretnék. Van valami tuti ötletetek?
Gondoltam gombásra, "carbonara" szószosra (sonka/bacon, tejszín, sajt), de hátha tudtok valami kreatívabbat, különlegesebbet :)
2013. okt. 7. 10:52
1/9 anonim válasza:
velővel töltött rántott palacsinta
2/9 A kérdező kommentje:
Huhh azt nagyon szeretem :)) De csak étteremben eszek, mert iszonyú macerás.
2013. okt. 7. 11:10
5/9 anonim válasza:
Házi csirkemájpástétomos valami isteni. sőt, ha még bepanírozva kirántod még finomabb a panírba zárt finomság.
De amit magad is írtál, a gombás, az sem kutya :)
6/9 anonim válasza:
Juhtúrós olivabogyós én azt nagyon szeretem
7/9 anonim válasza:
Füstölt lazac + kapros tejszínes szósz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a klassz ötleteket!
2013. okt. 7. 17:08
9/9 anonim válasza:
Elkestem de azert leirom: bolognai daralthusos, gombas tejszines,spenotos, baconos, sajtos sajtmartassal, sajtos sonkas, konverv tonhalas, vadasmartasos, turos- tejfolos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!