Mi az a sárkányos palacsinta?
Hülyeségnek hangzik tudom :D de ezen az oldalon szoktam látni, kulcsszónak beírva némelyik kérdéshez.
Mi az? :D
A Nosaltyn van valaki = szakácsként Sáfránysárkány néven küldözget be recepteket. Szerintem valami palacsintát is küldhetett be, de annak a receptjére nem találtam rá.
Persze nagyon meglehet, hogy itt is ezen a néven regelt, csak nem látjuk a nevét, ... vagy....
Itt rákérdez, hogyan kell sütni-főzni ezt-azt, utána pedig a Nosaltyra beküldi mint saját receptet.
Jobban megnézve a linket, van saját blogja, mostmár csak a palacsintáját kell megkeresni, megtalálni.
Még az is meglehet, hogy finom! :))))
Tényleg, itt van egy notórius kérdező, aki folyamatosan csak kérdez, de sosem kommentel vagy értékel.Lehet, hogy más oldalakon meg villog az itt begyűjtött anyagból.
Egy másik kérdező be is ismerte, hogy a bologjához keres a GYK-n háttéranyagot, tapasztalatokat.
Sajnos én még nem olvastam sárkányos palacsintáról.Lehet, hogy sárkánygyümölccsel töltött?
Vagy a házisárkány palacsinta receptje:)
Valóban, a múltkoriban valaki azt kérdezte, hogyan kell jó palacsintát készíteni.
Beírtam neki a saját verziómat = sosem dekázom a hozzávalókat, mindig azt nézem, hogy milyennek kell lennie.
Erre kiakadt a kérdező, hogy de őneki dekára kell a recept.
Visszaírtam, mérje le, hány dekás a tojás, amit használni akar, mert sokszor azon múlik! :)))
Szóval meglehet, hogy az is ő volt????
Most jut eszembe: évekkel ezelőtt (untam pepecselni a rántott karfiollal, pedig imádom, ezért kitaláltam, hogy bepanírozom a kelkáposztát)
Utána ezen az oldalon egyszer valaki kérdezte, mit főzzön, én beírtam neki ezt.
Egy másik alkalommal szintén egy kérdésre valaki berakott egy linket: az én általam leírt rántott kelkáposzta receptje, érdekes módon az általam vétett helyesírási hibákkal együtt + kép.
No akkor meg is jegyeztem, hogy örülök, hogy valakinek annyira tetszett, hogy a Nosaltyra is felrakta.
Két nap múlva eltűnt a recept a Nosaltyról. ?????
Sajnos sok az ilyen gasztrokalandor.Lövésük sincs ételek elkészítéséről, de itt-ott olvasták, és pofátlanul beírják válaszként, mint saját ötletüket.
Egy új csillagocska is ragyog nem rég óta,aki a műkörmét még soha nem piszkította volna be egy étel elkészítésével, de tanácsot azt úgy tud osztani, mint egy profi...
(az életvitelét saját maga tárta fel az olvasók előtt, amiben sokmindenről tájékozódhattunk, csak arról nem, hogy mit főzött a tündérke):D
:D
Én 3-ról tudok!
- Egy már évek óta itt van közöttünk, mindig tengeri herkentyűkkel és hasonló receptekkel jött elő. Aztán egyszer megkérdezte, hogyan kell jó paprikás-krumplit főzni. Persze nem tudtam kihagyni a lehetőséget, rákérdeztem, hogy-hogy ezt nem tudja, amikor olyan sok-sok egyéb flancos kaját tud főzni?
- Másik villogott itt a receptekkel, (pár hete), egyszer elszólta magát, hogy: anyukám ezt úgy szokta....
- A harmadik valamelyik nap megkritizált valakit, hogy hogyan főzi ezt+azt, de a saját verzióját le nem írta volna. Rákérdeztem, hogy kíváncsi lennék, ő hogyan készíti. Hát még mindig várok a válaszra. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!