Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lapocka igy nemlesz rágós?

A lapocka igy nemlesz rágós?

Figyelt kérdés
Éhes vagyok és csak lapocka van itthon.Mivel csak rezsóm van igyhát serpenyőben tudom meg sütni,de attól félek hogy rágós lesz.Valaki sütött már így?Ja pörköltet nemtudok belöle csinálni,mert nincs hozzá való:/

2013. okt. 6. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha hagyma van otthon, akkor lehet pörkölt helyett valami tokányféleséget csinálni. Lásd pl. itt:

[link]

Ezt lehet különféleképpen variálni attól függően, hogy milyen hozzávaló van otthon, de ha a hagymán pirítás után felöntögeted vízzel, amit aztán hagysz elfőni, akkor tutira puha lesz. Megfelelő fűszerezés esetén meg még finom is. :)

2013. okt. 7. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én van mikor rántott szeletet csinálok belőle,brassóit.

Ha csak sütni szeretnéd akkor egy nagyon pici vizet önts alá

hogy előpárolódjon.

Ja, és vékonyra szeleteld, akkor bizti átsül.

2013. okt. 7. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát a mai válaszokkal nem hiszem , hogy jól laktá tegnap :), de legközelebbre én is azt tudom mondani, hogy serpenyőben , rezsón is lehet puhára sütni a lapockát. nem lesz rágós, az egyik legpuhább hús, és hamar elkészül. zsiradékon, mindig pici vízzel pótolva, fedő alatt puhítani, majd fedő nélkül pirítani.
2013. okt. 7. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!