Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok nekem ötletet adni...

Tudnátok nekem ötletet adni reggelihez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) kolégista vagyok, és minden reggel ugyan az a kaja, suliba is azt eszem, tehát egész délelőtt. Arra gondoltam, összedobok valami, különleges , de egyszerű reggelit. Eddig az avokádókrémes szendvics van tervbe.

Valakinek ötlet? :)

Köszönöm :)

2013. okt. 4. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. okt. 4. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy kicsi melegszendvics sütő még jó szolgálatot tehet, a 2 toast kenyér közé bármilyen jó alapanyagot beteszel és a kis gép megsüti,egész más mint a sima melegszenyó.
2013. okt. 4. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:

zabkása

1 pohár zab, 2 pohár víz, 1 tk cukor, 1 tk kakaópor 5 perc a mikroban (bármi másal is izesitheted)

mikros krumpli

kisebb szem krumplikat keresztben mélyen bevágsz

a vágás mentén margarin, só, alá egy kis viz

12-15 perc a mikrobaban

ha kész könyű hámozni tejfölel v. zöldségekkel ütös kaja

bögrés tojás

1 bögrét olajal kikensz

aprora tépkedet párizsi, sonka, hagyma, sajt... ami van a bögrébe raksz rá 1 tojás 1-2 perc a mikroban

mikros tejbe rizs

1 pohár rizs, 1 pohár tej, 1 pohár víz, 1 tasak vaniliás cukor, 1 marék felkockázott gyümi, 1 ek kakópr, 20 perc a mikroban

2013. okt. 5. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Tejberizst sósan főzöd, (vagy csak síma sós vízben megfőzöd a rizst és leszűröd), majd zöldpaprikát hosszába kettévágsz, megtöltöd a rizzsel, a közepébe nyomsz egy-egy félbevágott főtt tojást. Akár még a tetejét megkened mustárral vagy majonézzel stb. stb.

Ha a két fél paprikát akár külön csomagolod, akár összeborítod és könnyű "szállítani".

2013. okt. 5. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaa!!

Ha síma sós vízben főzted meg a rizst és leszűrted, akkor apróra vágott vöröshagymát dinsztelhetsz, a főtt rizst beleforgatod, sóval-borssal lehet ízesíteni, de akár egy kis apróra vágott petrezselymet is kavarhatsz hozzá, hogy ne csak a síma főtt rizs kerüljön a zöldpaprikába!

2013. okt. 5. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyat gondolsz,amit suliba is beviszel magaddal?

Szendvicssutos szendvics, joghurt muzlivel, kremturo, izesitett sajtkrem, izesitett vajkrem, fuszeres turo, jo reggelt keksz,,zabfalatok.

Milyen sutesi elehetosegek vannak? Ugy talan konnyebb segiteni.

2013. okt. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!