Kacsára valami jó recept ötletet?
Figyelt kérdés
Egy egész nagy kacsát kaptunk, kb. 5 kg. fogalmam nincs mit kezdjek vele, valami jo receptet ha esetleg valaki tudna,2013. szept. 13. 11:21
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Igaz, hogy nem liba, de én meghagynám "Márton-napi" egybesültnek.
A keresőbe beírva kismillió-változata van az egybesült liba-kacsa-ételeknek. Addigra sikerülne kiválasztanod is, hogy melyik változatot készítenéd el.
3/6 anonim válasza:
A szép, piros, fűszeres kacsapecsenye nagyon csodás különféle gyümölcsökkel körítve, pl jól megy hozzá az aszalt szilvát is tartalmazó köret.Vagy a párolt szőlős káposzta, vagy a tepsis sült krumli+sült alma köret.Mellé egy kis mézédes vörösbor és királyi lakoma lehet!
4/6 anonim válasza:
De ha már alkohol szóba került, jó hozzá a bor vagy pezsgőmártás is és mondjuk, gomba is lehet köretnek.
Én megsütném szép ropogósra, feldarabolva rátenném egy pecsenyetálra, köré egészben párolt gombát,bazsalikomos sült krumplit, szőlős vagy szilvás káposztát tennék és kész.
5/6 anonim válasza:
Én a combokat és a mellet megsütném, nagyon finom párolt káposztával és burgonyával, a többi részéből meg csinálnék egy finom rizseshúst.
6/6 anonim válasza:
En is sutnem a melleket es a combot, kaposztaval nagyon finom. Ha szereted keszits kacsazsirt es rakj a zsir melle.kacsamajat, anyukam ugy szokta:) vagy kacsamajpastetomot is keszithetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!