Nekem az a tapasztalatom,hogy a kiszaggatott pogácsákat jobb a tepsiben még legalább félórát keleszteni,és azután
forró sütőben sütni.
2009. nov. 8. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
2/8 anonim válasza:
A sütö lehet nyugodtan 220 fok, akkor gyorsabban sül, és nincs ideje szétterülni.
2009. nov. 8. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
3/8 anonim válasza:
Én pont tegnap sütöttem. A sütő 200 fokon, előmelegítve. A pogit kiszaggattam, bele a tepsibe, megkentem tojással a tetejüket, hagytam a tepsiben kb 10 percet pihenni, csak ezután toltam be a sütőbe.
2009. nov. 9. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
4/8 anonim válasza:
a nagymamámtól úgy láttam anno, hogy kiszaggatás után a deszkán a két tenyerem élével oldalról meg kell söndörgetni a pogácsákat (ennél értelmesebben nem tudom kifejezni magam, bocs :) és így tenni a tepsire - mindig szép magas lesz a pogi
hajtogatáskor kened margarinnal vagy olajjal?
2009. nov. 9. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
5/8 anonim válasza:
összegyúr- keleszt-hajtogat- berácsoz-szaggat-tepsi-megpödör- hagyd kicsit a tepsin kelni- tojás-előmelegített sütő 200-220 fok.
ennyi...
2009. nov. 9. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat !
Igen , én is szoktam őket pödörni , hajtogatás közben megkentem vajjal, s megszórtam sajttal. A tepsin pihen még a sütő melegszik.
Legközelebb megpróbálom melegebb sütőben sütni - remélhetőleg nem égetem meg :)
Mégegyszer köszi !
2009. nov. 9. 21:29
7/8 anonim válasza:
ja igen, azt kihagytam, hogy úgy szoktam, hogy a forró sütőbe teszem, hagyom kb 5 percet - ezalatt szépen észhez tér a forróságban, megugrik, megnő, megkapja a formáját, ezután veszem le 180-200 fokra a sütőt, hogy a belseje is szép nyugodtan átsüljön
2009. nov. 9. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
8/8 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani hogy vedd magasabbra a hőfokot. Vagy próbáld meg a pogikat szorosan egymás mellé tenni és feltartják egymást. Igaz hogy így összesül a másikkal de azt még szét lehet venni jobb mintha lelapulna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!