Mitől sűrűsödhetett be ennyire a babgulyásom?
Figyelt kérdés
Tegnap főztem,van benne : fél kiló karaj,fél kiló bab,előkészített leveszöldségek,plusz kevés krumpli,az elején ugye 1nagy,és egy nagyon kicsi hagymát dinszteltem,illetve egy kis zacskós csipetke . A hagyma volt sok benne ? Mára olyan lett,mint egy főzelék :D2013. okt. 2. 17:00
2/7 anonim válasza:
Bizony a babgulyás besűrűsödik. A bab meg a csipetke "elissza" a levit.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is a csipetke, és még a krumpli is sűrít ha szétfő.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezzel már semmit nem tudok kezdeni igaz ? :) Mármint feljavítani egy kicsit !? :)
2013. okt. 2. 17:11
5/7 anonim válasza:
Ezért nem teszük a csipetkét a levesbe : Mert elszívja a vízet : Most tedd fel tüzre és tegyél hozzá kb 1,5dl vízet így melegitsd fel :
6/7 anonim válasza:
Forralj fel vizet, és azzal hígítsd.
7/7 anonim válasza:
Semmi gond, egy kis hagymát dinsztelsz,úgy, hogy teljesen elfőjön (kis só, víz) erre egy kevés pirospaprika, amikor levetted a gázról és felengeded meleg vízzel. ezzel higíthatod a kész gulyást, amilyenre szeretnéd, ha kell utánsózod, fűszerezed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!