Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak hogy gyúrható...

Mit csináljak hogy gyúrható legyen a raffaellom?

Figyelt kérdés
NAgyon gáz,hogy megcsináltam és nem akar olyan lenni hogy gombócot lehessen gyúrni:(Légyszi írjatok mert este jönnek anyámék és ha nem lesz jó tiszta gááááz lesz:(
2009. nov. 7. 14:13
 1/5 anonim válasza:

Nekem is volt múltkor ilyen problémám sajnos:S finom volt meg minden, de olyan szottyadt gómbóc alakja lett.

Elég ideig hagytad dermedni? Vagy mit használtál hozzá? Nálam valószinűleg az volt a baj, hogy vaj helyett margarinnal csináltam:S

2009. nov. 7. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Tegyél bele több kókuszreszeléket! De egyébként meg nem könnyű vele dolgozni vizes kézzel nyúlj hozzá és ovatosan,hogy kerekféle forma maradjon:) aztán megforgatod a reszelékbe be a hűtőbe majd ott megdermed.
2009. nov. 7. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
valaki elküldené nekem ennek a raffaellónak a receptjét?:P
2009. nov. 7. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi.Hát én margarinnal csináltam,de azt is írta a recept..most betettem kicsit a mélyhűtőbe
2009. nov. 7. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a raffaellot mindig jó hidegen gombócozom ki, akkor nincs gond. Ha nem elég hideg, nem lehet gombóccá gyúrni.

Jól tetted, hogy betetted a mélyhűtőbe, így sikerülnie kell.

2009. nov. 7. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!