Mit csináljak hogy gyúrható legyen a raffaellom?
Figyelt kérdés
NAgyon gáz,hogy megcsináltam és nem akar olyan lenni hogy gombócot lehessen gyúrni:(Légyszi írjatok mert este jönnek anyámék és ha nem lesz jó tiszta gááááz lesz:(2009. nov. 7. 14:13
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt múltkor ilyen problémám sajnos:S finom volt meg minden, de olyan szottyadt gómbóc alakja lett.
Elég ideig hagytad dermedni? Vagy mit használtál hozzá? Nálam valószinűleg az volt a baj, hogy vaj helyett margarinnal csináltam:S
2/5 anonim 



válasza:





Tegyél bele több kókuszreszeléket! De egyébként meg nem könnyű vele dolgozni vizes kézzel nyúlj hozzá és ovatosan,hogy kerekféle forma maradjon:) aztán megforgatod a reszelékbe be a hűtőbe majd ott megdermed.
3/5 anonim 



válasza:





valaki elküldené nekem ennek a raffaellónak a receptjét?:P
4/5 A kérdező kommentje:
köszi.Hát én margarinnal csináltam,de azt is írta a recept..most betettem kicsit a mélyhűtőbe
2009. nov. 7. 14:56
5/5 anonim 



válasza:





Én a raffaellot mindig jó hidegen gombócozom ki, akkor nincs gond. Ha nem elég hideg, nem lehet gombóccá gyúrni.
Jól tetted, hogy betetted a mélyhűtőbe, így sikerülnie kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!