Próbálta már valaki úgy a tiramisut, hogy a babapiskótát nem kávéba, hanem pl. csokilikőrbe forgatta meg?
Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 17:08
1/7 anonim válasza:
Nem : de biztos finom lehet .. csak csoki likőr sürübb mint a kávé ..
2/7 anonim válasza:
Én sem, de megenném az biztos. Szerintem a likőrtől is megpuhul valamennyire.Pláne, ha a csokilikőrt egy kevés rummal higítanád:)
3/7 anonim válasza:
Egyszer voltam egy tiramisu versenyen egy vidéki faluban. Az egyik versenyző ritka alkoholista lehetett mert a babapiskotàt bayles-be forgatva tàlalta. (Nem nyert, de bőszen hangoztatta hogy finom fragolinoval, martinivel is)
4/7 A kérdező kommentje:
Igen. lehet, hogy egy picúrka rum jót tenne neki..:) De van tiramisus likőr is.. :) Meg kellene próbálkozni vele a hétvégén...:)
2013. szept. 25. 17:25
5/7 anonim válasza:
Én rumos kávéba szoktam. De az amarettót is szokták javasolni.
6/7 anonim válasza:
Mi a köze a babapiskótának a tiramisuhoz? Még a kérdést sem tudom értelmezni...
7/7 anonim válasza:
Rájöttem közben, csak már félig alszom. Ez van, ha előbb írok, mint gondolkodok. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!