Ha tortabevonót szeretnék használni, akkor hogy csináljam úgy, hogy amikor felvágom a sütit ne törjön össze a csoki?
Figyelt kérdés
Már használtam egy párszor, de minden vágásnál betörik. Valahol olvastam, hogy olaj vagy margarin kell bele. Valaki leírná nekem, hogy hogy is kell csinálni?2008. júl. 4. 09:51
1/3 anonim válasza:
hogy ne legyen túl kemény, és szeleteléskor ne töredezzen a csokimáz, a megolvasztott tortabevonóba keverj egy evőkanál joghurtot.
2.tipp:a szeleteléshez használt kést mártsd forró vízbe, vagy legyen recés a kés,ez is segíthet..
sok sikert.-)
2/3 anonim válasza:
Kis tejet kell belerakni,margarin v. olaj nem jó ugyanugy reped...
3/3 anonim válasza:
Finomabb amúgy, ha étcsokit tejjel feolvasztasz, kis cukor meg margarin hozzá, besűríteni --nyamm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!