Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a kedvenc leveles...

Melyik a kedvenc leveles tésztátok? Hol szoktátok venni, és mennyiért?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 15:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindent kiprobaltam,de a Tante Fanni magasan veri az osszeset allagban,izben,minosegben egyarant. Cba, spar,tesco,auchan ahol mindig latok. A legjobb.
2013. szept. 20. 22:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti köszi a recepteket :) Mindenképp kipróbálom.Nagyon szupi az almarózsa is.Utolsó,azt vettem én is multkor,de szerintem nagyon drága annyika tésztáért.Mégegyszer nem venném meg ennyiért :D
2013. szept. 20. 22:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Én a Tescosat szoktam venni, mert általában Tescoban vásárolunk, azt hiszem 200 ft körül van, és nincs vele gondom. Más fajtát még nem is próbáltam, de legközelebb megnézem ezt a Tante Fannit. Én még nem is hallottam róla, lehet a mi Tesconkban nincs (kis Tesco). Nincs az a pénz, amiért én nekiállnék otthon szenvedni a leveles tésztával, mikor boltba menetellel együtt 10 perc alatt hozzájuthatok.
2013. szept. 20. 22:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Én azért vettem multkor a Tante Fannit,mert az más helyen van,mint a Tescos leveles tészta.A drágábbakat ugye szem elé teszik :) A Tante Fanni 400grammos,és 600vmennyiért vettem.Szerintem nagyon sok érte.Most a Tescosat fogom kipróbálni :)
2013. szept. 21. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen,ez igaz,hogy a Tante Fanni talan a legdragabb,de nekem csak azzal sikerult egyedul vallalhato sutit produkalnom,es nagyon megszerettem ezert:) de persze ha ugyes vagy akkor biztos megy masik, olcsobb fajtabol is:)
2013. szept. 21. 10:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Még nemtudom milyen lesz mással , ha nem lesz jó,akkor megpróbálok házilag készíteni tésztát :) Csak eddig a csigás receptekhez amiket írtak recepteket,sosem sikerültek :D
2013. szept. 21. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:

A tante fannis vagyok. A csiga nem jo leveles tesztabol szerintem. Finomnak finom persze,de nem az igazi szerintem. Levelesbol a croiassant, a mini lekvaros,kremturos,nutellas kiflik, almas- vanilias parnak jonnek be. A csiga valamiert nem.:)

Sok sikert a sajat gyartmanyhoz!!!

2013. szept. 21. 22:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Úgy értettem,hogy amiket csigákhoz írnak tészta recepteket,azok nem sikerültek.Legutóbb leveles tésztából csináltam csigát,nekünk nagyon bejött :)
2013. szept. 22. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen, biztos vannak jo receptek:) ( meg persze jo szakacsok:)) ez csak az en velemenyem. Nekem a kakaos csiga puha tesztas, vekony es nagyon kakaos:) belinkelem ha gondolod,hogyan csinalom azt ami izlik.
2013. szept. 22. 22:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Nekem olyan lett legutóbb,szerintem a legtöbb ember így szereti :) De megköszönöm,ha belinkeled a tiéd :)
2013. szept. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!