Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lencvsefőzeléket szeretnék...

Lencvsefőzeléket szeretnék csinálni. Úgyis lehet, hogy az elején megdinsztelem a hagymát és úgy rá a lencsét? Vagy mindenképp a rántással kell beletenni a hagymát?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a lencsét felteszem sóba,vízbe,egy kis köménymaggal,vöröshagymával,ha megfőtt berántom.Ha először megdinszteled hagymát, a végén pedig rántásr is csi9nálsz,akkor sok lesz a főzelékben a zsír.
2009. nov. 5. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak fokhagymát teszek bele és a rántás előtt picit "megkapatom" az olajon. Vagy egyszerűen bele a főzelékbe a fokhagymagranulátumot! Még pucolni sem kell. Vöröshagymát sosem teszek lencsefőzelékbe.
2009. nov. 5. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a végén a rántásba teszem a vöröshagymát is,és a fokhagymát is.Felteszem a hagymát pirulni,picit sütöm,bele a lisztet,azt is pirítom kicsit,majd beletöröm a fokhagymát,azt is pirítom még kicsit,majd felengedem.
2009. nov. 5. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is felteszem a beáztatott lencsét sóval, babérlevéllel főni, és ide teszek egy kisebb hagymát, amit a végén kiveszek belőle. Ha kész, tejföllel, liszttel habarom.

És zsömlegombóccal szoktam csinálni, (ha van hozzá időm, humorom, mert isteni vele!!)

2009. nov. 5. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!