Vaddisznó lapockát. bár nem tudom, hogy nálatok lehet-e válogatni a vadhúsok közül, mert én csak fagyosat látok multiknál , illetve a Metroban de több kilós kiszerelésben, és nagyon drágán.
Én nagyritkán barátoktól kapok valami jó kis vadhúst, csak akkor kerül sajnos nálunk "terítékre".
2013. szept. 17. 17:23
2/14 anonim válasza:
Amúgy pulyka felsőcombfiléből is isteni tárkonyos ragulevest lehet főzni.igaz nem vad, de nagyon finomra el lehet készíteni.
2013. szept. 17. 17:25
3/14 anonim válasza:
Ha vaddisznót nem tudsz szerezni, akkor én is pulykahúst, (combja, szárnya, nyaka) venném elő és kockáznám fel.
2013. szept. 17. 17:44
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy a pulyka finom ragú levesnek ..
Nekem most vadból kellene csinálnom mert vendégünk lesz aki messziről jön :és ez az egyik kedvenc levese Van itthon ,szarvas ,és vaddisznó,őz, hús . Nem tudtam ,hogy melyik a jó választás..
Maradok a vadisznónál :
Köszönöm mindenkinek..
2013. szept. 17. 17:45
5/14 anonim válasza:
A bőség zavara!
Szerencsére ilyen is van! :)))
2013. szept. 17. 17:57
6/14 anonim válasza:
Én viszont fácánt, nyulat javasolnék (bár az utóbbi nem valami vad:). A vaddisznó húsához egyáltalán nem megy az én szememben a tejszín és a tárkony. Egyébként egy kis száraz fehérbort is csempészhetsz a levesbe (a húst párold 2-3 percig abban, elfövi), nagyon finom lesz tőle.
2013. szept. 17. 18:49
7/14 doboszoli válasza:
Az alaprecept tárkonyos vadmalacleves.
Ám alkalmas hozzá az őz, a szarvas, a muflon, szinte az összes trófeás vad.
Pulykacomb? Hm...
2013. szept. 17. 19:11
8/14 anonim válasza:
Aki nincs barátságban a pulykával, annak bizony hümhüm:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!