Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett kemény a kelt tészta?

Mitől lett kemény a kelt tészta?

Figyelt kérdés
Ezeréves készítem, mindig ugyan ugy, mindig puha. Most meg olyan kemény, mint a beton......
2013. szept. 16. 18:56
 1/5 anonim válasza:
100%
Lisztet vagy élesztőt váltottál? Nálam akkor keményedik meg a kelttészta, ha valamelyikből gagyit használok.
2013. szept. 16. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat most épp nem volt kéznél szárított éleszto, igy simat használtam, de nem most először. Dadog semmi baja nem volt :s
2013. szept. 16. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Dadog... :D Szotarprogram. Eddig akart lenni
2013. szept. 16. 19:55
 4/5 anonim válasza:
Akkor sajnos nem tudom. El kell fogadnunk, hogy időnként hiba csúszik a gépezetbe, és elcsesszük :)
2013. szept. 16. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. szept. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!