Kelt tészta teljes kiőrlésű lisztből?
Figyelt kérdés
Az normálisan megkel?
Ha nem akarok fehérlisztet használni egy recepthez, és azt helyettesítem tk. liszttel hasonló eredményt érek el?
2013. júl. 12. 21:59
1/6 anonim válasza:
Úgy csináld h amikor ráöntöd a lisztre a vizet a keverőtálban, egy fél óráig ne nyúlj hozzá, hagyd h beszívja a vizet a liszt és kicsit megduzzadjon / megpuhuljon. Ne keverd, ne is mozgasd. És langyos vizet használj.
Utána mehet rá élesztő és a többi cucc, amit akartál belerakni, dagasztod és keleszted utána.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 12. 23:49
3/6 anonim válasza:
Csak teljeskiörlésűből nem lesz jó kelttészta, én keverni szoktam, hogy normális állaga legyen.
4/6 A kérdező kommentje:
mivel kevered?
2013. júl. 13. 20:08
5/6 anonim válasza:
Vegyél hozzá sikért,akkor jó lesz.Amúgy nem igazán lehet jó kelt tésztát csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!