Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor mondjuk a libára, hogy...

Szalay kati kérdése:

Mikor mondjuk a libára, hogy már öreg, sütés-főzés szempontjából? Nekem van 3 éves libám, az már öregnek mondható, nehezebben sül (esetleg fő) meg?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]


Kicsit több idő kell neki ,de attól még nagyon finom lesz..

2013. szept. 16. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát "nem mai csirke",:) de azért finomra el lehet készíteni. Ludaskásának lenne a legjobb meg egy jó libalevesnek, ezekben van ideje puhára főni.
2013. szept. 16. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ő már vénnek számít. De ha be van pácolva, akkor megpuhul. :)

Én úgy szoktam az ilyesmit csinálni, főleg ha liba vagy kacsa, hogy egy fél üveg vörösbort (tökéletes a legolcsóbb is) elkeverek 2 csomag húspuhító páccal, beleteszem a husit és 2-3 napig a hűtőben hagyom, hogy pácolódjon. Ez ha sütni szeretnéd tökéletes verzió. De ha főzöd, akkor 1 órával több a főzési idő, de majd úgyis érzed, látod, ha nézegeted főzés közben.

2013. szept. 16. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2013. szept. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!