Szalay kati kérdése:
Mikor mondjuk a libára, hogy már öreg, sütés-főzés szempontjából? Nekem van 3 éves libám, az már öregnek mondható, nehezebben sül (esetleg fő) meg?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 12:31
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Hát "nem mai csirke",:) de azért finomra el lehet készíteni. Ludaskásának lenne a legjobb meg egy jó libalevesnek, ezekben van ideje puhára főni.
3/4 anonim válasza:
Igen, ő már vénnek számít. De ha be van pácolva, akkor megpuhul. :)
Én úgy szoktam az ilyesmit csinálni, főleg ha liba vagy kacsa, hogy egy fél üveg vörösbort (tökéletes a legolcsóbb is) elkeverek 2 csomag húspuhító páccal, beleteszem a husit és 2-3 napig a hűtőben hagyom, hogy pácolódjon. Ez ha sütni szeretnéd tökéletes verzió. De ha főzöd, akkor 1 órával több a főzési idő, de majd úgyis érzed, látod, ha nézegeted főzés közben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2013. szept. 17. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!