Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lefordítaná nekem valaki ezt...

Lefordítaná nekem valaki ezt a receptet?

Figyelt kérdés
Kinder maxi kinget szeretnék készíteni és ez néz ki a legjobban. [link]
2013. szept. 12. 21:39
 1/2 A kérdező kommentje:

És ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=OqEkpzMN8Dw


Köszönöm

2013. szept. 12. 22:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávalók:


A tésztához:


80 g tejberizs( mármint a kerek formájú, tejberizsnek való), 220 ml tej, 2 evökanál méz, 2 ek karamellszósz, 1 tojás, 20 g vaj a forma kikenéséhez


A krémhez:

1 l habtejszín, 100 g porcukor, 3 tojásfehérje, 2 cs vaniliáscukor, 3 cs zselatin, 200 g mogyorókrokant (vágott, pirított mogyoró), 300 g karamellszósz, 3 ostyalap


A mázhoz:


100 g olvasztott tejcsokoládé 1/2 teáskanál pálmazsír, 1 ek krokant.


Elkészítés:


a rizsböl tejjel és mézzel tejberizst fözünk, ha kicsit meghült, a karamellszószt és a tojást beledolgozzuk. Egy tortaforma alját kivajazzuk, a masszát betesszük és 180 fokon kb 15 perc alatt sütjük. A formából kiszedve kihütjük.


A tejszínt a cukorral és valiniáscukorral felverjük. A zselatint a csomagoláson található utásítás szerint elkészítjük, a habba keverjük és a harmadoljuk. A ostyalapokat méretre vágjuk.


A rizses lapra rákenjük a karamellszósz egyharmadát, erre a tejszínhabot, krokanttal megszórjuk, és a karamell/tejszín/krokant sorrendet még kétszer ismételjük.

A tortát kb 4 órára hütöbe tesszük.


A csokoládét a pálmazsirral felolvasztjuk, és a ostyalapokra kenjük, megszórjuk a maradék krokanttal.


A torta tetejére tesszük.


A tortát két napig hütöben tartjuk, csak utána lesz igazán finom.



Remélem, sikerül megcsinálni, ha kérdésed van, akkor írj majd vissza.

2013. szept. 12. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!